Arata ca o simpla agrafa de par, insa ce stie sa faca o sa va uimeasca

 • Agrafele de par tip clips sunt cele mai la indemana produse pentru arajatul parului. Daca la inceput doar pentru acest lucru au fost concepute, cu timpul s-a descopeit ca acestea au mai multe functii decat cea pentru care au fost create. In clipul pe care il prezentam veti vedea cum o banala grafa de par poate inlocui cu mult succes o intreaga trusa de unelte.
  In maginile prezentate vom putea descoperi noi moduri de a folosi o agrafa clips., lucru care ne poate ajuta la usurarea unor treburi casnice si nu doar atat. Daca nu v-ati gandit pana acum ca puteti dtrage suruburile care sustin ramele ochelarilor cu aceasta noua unelta ei bine ar fi cazul sa incercati.
  La fel de simplu putem folosi aceasta agrafa clips si la desfacerea unei cutii de carton, sau o puteti utiliza chiar pe post de pila de unghii.
  Dupa cum se poate vedea in imaginile prezentate se pare ca puteti folosi o agrafa si pe post de pana pentru a canta cateva acroduri la chitara. In toate cazurile prezentate se va dovedi ca agrafa clips va fi de ajutor .
  Un aspect important este si acela ca nu trebuie sa va faceti griji niciodata pentru depozitarea acesteia.

  Category : Video

  #agrafa de par#utila

arrow_drop_up